Maak indruk met bewegend beeld.

Uw verhaal komt tot leven met en wordt met voice-over tot in de puntjes toegelicht.

Uw verhaal komt tot leven met bewegend beeld en voice-over.

Maak blijvende indruk met een animatie.

Animatie

Met een handgetekende animatie komt uw verhaal echt tot leven. Bewegend beeld en voice-over lichten uw verhaal tot in de puntjes toe. Met een handgetekende animatie maakt u uw verhaal deelbaar.  De animatie verteld het verhaal volledig en zelfstandig en zo bereikt u een groot publiek. 

  • Naast de animatie zijn de visualisaties ook als afbeeldingsbestanden te gebruiken in verslagen en presentaties.

Een animatie is een krachtig middel om een complexe boodschap in een korte tijd doeltreffend over te brengen. Wij stellen uw verhaal scherp door deze overzichtelijk uit te tekenen. Hierdoor worden verbanden in een oogopslag duidelijk en ontstaat een aantrekkelijk beeld dat bij uw publiek blijft hangen. Een handgetekende strategie animatie combineert de inzichtelijkheid van visueel denken met het grenzeloze bereik van een video. Hierdoor ontstaat een resultaat waarin uw boodschap volledig zelfstandig kan worden verspreid. Ongeacht plaats of tijd.

Ons portfolio laat een diversiteit aan stijlen en mogelijkheden zien. Kenmerkend is onze handgetekende stijl. In overleg met u kiezen we een vorm die het beste aansluit bij uw verhaal en organisatie. Naast de animatievideo zijn de gemaakt visualisaties later tevens ook als praatplaat te gebruiken. Neem een kijkje in een selectie van de door ons gerealiseerde handgetekende strategie animaties.

Kies de gewenste stijl.

Om de animatie aan te laten sluiten op uw boodschap en publiek kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan stijlen. Bekijk een selectie van de mogelijkheden hiernaast.

Script

Het startpunt van een animatie is het script. Dit is de tekst die later door de stemacteur of actrice wordt ingesproken. Het aantal woorden van het script bepaald tevens de lengte van de animatie.

Storyboard

Aan de hand van het script kan het storyboard worden gemaakt. Hierin worden de beelden bedacht die de tekst vergezellen. De storyboards worden schetsmatig opgezet zodat hier enkele iteraties kunnen plaatsvinden. 

Voice over

De voiceover laten we inspreken door een professionele stem acteur of actrice. U kunt zelf de meest passende stem kiezen uit een ruim aanbod van verschillende stijlen. 

Animeren

In de laatste fase worden de tekeningen en de voiceover samengevoegd. Tijdens het animeren wordt het statische beeld omgezet naar bewegend. De animatie wordt vervolgens in kant en klaar video formaat aangeleverd.