Direct verslag van de dag.

Een inspirerend overzicht als startpunt voor verdere ontwikkeling.

Een inspirerend overzicht als startpunt voor verdere ontwikkeling.

Direct verslag van de dag.

Visie verbeeld.

Met de kracht van verbeelding helpt illustrategie teams met het vormen van visie en strategie. 

Door ideeën direct live uit te tekenen ontstaat een nieuwe dynamiek in de discussie. Zo ontstaat een duidelijke visie die krachtig gedeeld kan worden. 

Bekijk hiernaast hoe we Asito hebben ondersteund tijdens het vormen van hun visie en strategie.

overzicht van visie tekening met zwarte en rood stift

Visuele notulen.

Direct een overzicht doormiddel van visuele verslaglegging. Visuele notulen vatten de kern van een discussie samen en brengen de verkregen ideeën tot leven. Het resultaat is output die tot de verbeelding spreekt.

De sneltekenaar is tijdens uw overleg, brainstorm  of presentatie aanwezig en tekent live mee. De inzichten worden ter plekke vastgelegd en zijn op die manier een doeltreffende tool waarmee een waardevolle discussie wordt gefaciliteerd. 

Houdt de aandacht en het enthousiasme van uw sessie vast door met visuele notulen een doeltreffende samenvatting te creëren. Visuele notulen worden gelezen, prikkelen de creativiteit, worden gedeeld en blijven hangen.

  • Direct reflecteren op de discussie.
  • Een sprekend overzicht als startpunt voor een opvolgende sessie.

Big Draw.

Uw evenement, bijeenkomst of strategie dag vastgelegd op grootformaat tekening. Zo heeft u later op kantoor een inspirerend overzicht om met het gehele team op terug te blikken en de gestelde doelen in praktijk te brengen. 

De visualisatie is het resultaat van de output van alle aanwezigen en daardoor een weerspiegeling van de visie van het gehele team.

Daardoor is de tekening niet alleen een leuke terugblik op de dag maar vooral een toepasbaar hulpmiddel om een breed gedragen visie te ontwikkelen.

 

  • Met het gehele team samen tot een visie komen. 
  • Een inspirerend overzicht op groot formaat.